Ravintolat,  Tampereella

Tampereen parhaat olutravintolat

Tein listaa Tampereen parhaista olutravintoloista, joista pitäisi kirjoittaa pieni esittely. Lista ei tietenkään ole täydellinen vaan niitä missä tulee itse käytyä. Unohdinko listalta jonkun suosikeistasi? Lisäilen tähän jatkossa uusia paikkoja ja linkitän esittelytekstini kun syntyvät. Ravintoloiden ajantasoista tuotelistaa löytyy mukavasti Untappdista. (Päivitetty listaa 6.4.)

Brewhouse

Kotisivut

Valikoimasta löytyvät kaikki Pyynikin käsityöläispanimon oluet ja ruokapuolesta vastaa Hans Välimäki. Muu olutvalikoima on hieman suppeampi olutravintolaksi.

Gastropub Kaleva

Kotisivut

Kalevan valikoima (sekä ruoka että juoma) on kokoelma gastropubketjun muiden ravintoloiden suosikkeja. Sekä tietysti oman panimon tuotteita.

Huurre

Kotisivut

Kaleva Brewing Companyn oluet pöhisevät samassa rakennuksessa ja hanasta löytyy aina vähintään kolmea oman panimon tuotetta.

Ihku

Kotisivut

Ihkusta löytyy yleensä aina pari erikoisempaakin tuotetta. Valikoima löytyy Untappdista.

Kahdet kasvot

Kotisivut

Valikoimassa paljon kotimaisia pienpanimotuotteita. Sekä tietysti oman panimon tuotteita. Huomaa myös säännölliset teemaviikot ja tastingit.

Konttori

Kotisivut

Konttorilla on 19 erilaista hanaolutta, joista 10 vaihtuu vaihtuu hyvää tahtia tarjoillen monipuolisia makuelämyksiä. Valikoima löytyy Untappdista.

Kultainen apina

Kotisivut

Piilotettu olutaarrekeidas Hervannassa. Erittäin hyvä ja laaja lista, joka löytyy myös Untappdista.

Nordic

Kotisivut

Laaja lista oluita ja siidereitä. Kärkenä ennen kaikkea Pohjoismaisuus. Sekä tietysti oman panimon tuotteita. Valikoima löytyy Untappedista.

Plevna

Kotisivut

Panimoravintola, omat palkitut oluet tarjolla. Muista testata myös sima!

Salhojankadun pub

Kotisivut

Salhojankadun Pub on Suomen vanhin edelleen toimiva brittityylinen pub.

Soho

Kotisivut

Brittipubi, josta löytyy silloin tällöin todellista helmeä hanasta. Jos jalkapallo kiinnostaa, niin täällä sitä pääset seuraamaan.

Teerenpeli

Kotisivut

Luonnollisesti Teerenpelin valikoima painottuu oman panimon tuotteisiin. Muu olutvalikoima on hieman suppeampi.

Tuulensuu

Kotisivut

Belgityylinen gastropub. Erittäin hyvät ja laadukkaat belgioluet valikoimassa, joka löytyy myös Untappdista. Ulosmyyntiä max 5,5% tuotteilla noin puoleen hintaan. Sekä tietysti oman panimon tuotteita.

Ville & Vilja

Kotisivut

Hatanpäälle piilotettu pieni ja viihtyisä olutravintola, jolla hyvä tarjonta eri oluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *