Oluet

Reboot 2020

Niinhän siinä sitten kävi, että lähdin taas kerran bloggaamaan liian suurin odotuksin. Parin vuoden aikana on syntynyt hieman nihkeästi tekstiä. Samoin kävi myös erään toisen blogin ja parin muun projektin kanssa. Paperilla suunnitelmat olivat taas täydelliset, ja astuin samaan ansaan, josta koitan asiakkaitani sparrata ylös.

Olen myös pohtinut paljon mitä ja millaisessa formaatissa sitä kirjoittaisi. Näyttää siltä, että pelkät olutarvostelut eivät vain ole se minun formaattini. Mutta ehkä jatkossa voisi tehdä vähän erilaisia nostoja. Kuten tässä ohessa paras viime vuonna juotu olut.

Mutta katsotaan mitä 2020 tuo tullessaan tähän blogiin.

Vuoden 2019 paras juotu olut

OMNIPOLLOSCOPE®️ #5 FATAMOSAICDDHDREAMATOMICDOBISHREDDER IIIPA

Kyllä, luit oikein. Nyt on olutta paiskattu nimellä 😀

Tämä tripla-IPA oli viime vuonna juomistani oluista paras ja noston arvoinen. Lähes täydellinen ja sopivan hedelmäinen neipa. Luultavasti myös paras neipa mitä olen juonut.

10%

New England IPA (Neipa)

Nautittu
Kultainen apina

Olut Untappdissa

Olut on valmistettu yhteistyössä seuraavien panimoiden kanssa: Crooked Stave Artisan Beer Project, Anchorage Brewing Company, Monkish Brewing Co., Trillium Brewing Company, Stigbergets Bryggeri, O/O Brewing , Cellarmaker Brewing Company, Other Half Brewing Co., Equilibrium Brewery, The Veil Brewing Co., Cloudwater Brew Co.

Omnipolloscopeen kuului viisi erilaista yhteistyössä valmistettua hieman erikoista olutta. (Tai olisiko Omnipollolla normaali olut se erikoinen…) Kolmea niistä maistaneena täytyy todeta, että kaikki olivat kyllä hyviä. Lue lisää Omnipolloscopesta